Posts

Showing posts from October, 2010

55. Macam2.. Random Stuff..~

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum and Very Good Day Mate..!

Ahlan..!
Owh mcm lembap sket I punya new post kat blog ni lately ni..hu2.. atceli mmg 2, 3 menjak ni mmg semangat and idea nak post kat blog ni hilang tah ke mane tah.. lalala..~
Erm... ape yea.. td cam ade bnde nak update..tpi skrng cm da xtau nak tulis ape.. ngeh3x..okay mate sila tgk list kat bawah ni ye.. he3..
1) I am officially graduated from IIUM on 2nd October 2010 few days back. Alhamdulillah.. :) :) :)  Praise to the Almighty. Terima kasih ya Allah atas kejayaan yang telah Engkau berikan, kekuatan hati, ketabahan serta ketajaman akal yang Engkau kurniakan pada hambamu ini sehingga aku mampu mengenggam segulung ijazah.. :) I'm really hepy for it. Finally I made it..
2) Deep from my heart, special thanks and appreciation goes to my parents, lecturers and fellow frens for all ur supports, advices, knowledge and all the sharing stuff during happy and upset time. Frens indeed as well. :)
3) Lately ni byk plak aku d…