Friday, October 22, 2010

55. Macam2.. Random Stuff..~


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum and Very Good Day Mate..!


Ahlan..!

Owh mcm lembap sket I punya new post kat blog ni lately ni..hu2.. atceli mmg 2, 3 menjak ni mmg semangat and idea nak post kat blog ni hilang tah ke mane tah.. lalala..~

Erm... ape yea.. td cam ade bnde nak update..tpi skrng cm da xtau nak tulis ape.. ngeh3x..okay mate sila tgk list kat bawah ni ye.. he3..

1) I am officially graduated from IIUM on 2nd October 2010 few days back. Alhamdulillah.. :) :) :)  Praise to the Almighty. Terima kasih ya Allah atas kejayaan yang telah Engkau berikan, kekuatan hati, ketabahan serta ketajaman akal yang Engkau kurniakan pada hambamu ini sehingga aku mampu mengenggam segulung ijazah.. :) I'm really hepy for it. Finally I made it..

2) Deep from my heart, special thanks and appreciation goes to my parents, lecturers and fellow frens for all ur supports, advices, knowledge and all the sharing stuff during happy and upset time. Frens indeed as well. :)

3) Lately ni byk plak aku dapat jemputan kenduri kawen dr kawan2 aku.. OMG da tua ke aku ni.. da patot kawen rupenye..huk3.. batok la kejap.. hakhak.. erm.. ntahla.. no komen lorh.. soal jodoh pertemuan ni Allah jep yg tau.. tpi3.. ade org ckp jodoh klu xcari mane nak jumpe.. erm2.. any komen..??? hu2.. wallahu'alam.. jodoh itu RAHASIA ALLAH.. :) :) :)

4) Hurmmm... aku ni still lg jadi pengurus ladang anggur yg setia.. kalau hasil yg memuaskan bole gak aku anta kat kedai jual dapat gak duit.. hahaha..~ em tahla.. setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya. DIA adalah sebaik2 perancang. I'm still waiting and waiting with patiently lor.. ble la agknye rezeki aku nak dpt keje akn tiba.. :) :) :)

5) My dearest readers........ sebenanye post ni da lame dalam draft.. lalala~ see.. mmg i really lack of idea n not in a mood of writing.. sampai mau update wat going around pon tersekat2.. cam siputtttt..ngeh3..

6) Atceli tarikh suppose to post this entry around 13/10 la.. but today is 22 oredi.. oowh ape da terjadi.. forget it la. sbnanye nak tulis 20.10.2010... erm cantik kan tarikh ni.. :) (kalau i ade calon leh wat tarikh tunang ke, kawen ke..hakhak..unluckily i xde..sob3..). So guys.. any precious moment happen on dis beautiful and nice date..??? if yes gud for u la kan.. it's once in 100 yeras.. :D Ape yg i buat pd tarikh ni..?? auww malu nak cakap.. (gediks!!!).. hehe.. sebenanye nothing to do wif me.. lalalala~ selebihnya RAHASIA.. 

7) Hurmm.. ape lg mau update eh.. next wik i maybe g kl.. wat for?? erm nak g visit mak cik I ye kawan2.. die nak g mekah. bilekah agknya giliran aku untuk menjadi tetamu Allah...?? :)

Ok mate..! Rasenye cukupla smpai di sini dulu ye.. eventhough da lame aku xpost sumthing kat sni still sket je ape yg aku leh update.. no idea at all. So this post ala2.. 13 going 22.. keh3.. nape?? pk ar sendiri.. lol..~ Pen off. 


Thanks for reading..
Take care.. (^_~)


Ma'assalamah wa ilal liqa'..:)

Thanks for reading. Take care (^_^)

No comments: