Posts

Showing posts from April, 2013

176. Upside Down

Image
Bismillahirrahmanirrahim Assalamu'alaikum and Very Good Day Mates!
Ahlan!
Apa khabar Iman kita pada hari ini? Semoga semuanya baik-baik sahaja.
Urghh! Lama menyepi dan muncul dengan seribu satu perasaan!
Upside down.


Ohhh!
Really! My life terribly mess of right now. Phew! ~
Lately ni asyik rasa tak ada mood and rasa nak marah je. Astaghfirullah! :(
Marah itu sifat syaitan. =_="
Sebenarnya ada banyak benda saya nak share. Tapi memandangkan hidup agak kelam-kabut so nanti-nantilah saya update lagi ye.
Peeps!
Noticed tak post ni post yang ke 176? Where is 175th post? Oh! Okay tak payah terlopong sangat (perasan!). Memang pun. Saya tau. Entri yang ke 175 adalah entri peram. Ada dalam draft. Nanti saya publishkan ye. Just waiting for the right time. Hohoho.
So tak payah nak curious sangat. Nothing special. Cuma rasa nak peram dulu. Untung-untung dapat jadi mempelam harum manis. Owh sangat sedap!

Mates!
Enough grunt bagai ye. Ampun maaf dipinta. Hidupku kini macam agak tak teratur.…