Friday, July 16, 2010

36. Saje suke2.. (+_+)


Assalamualaikum and Salam Sejahtera..


Nowadays ni nampak tak tuan blog ni sangat la rajin nak buat entry baru hari demi hari kan2.. ngeee.. Anyway xtau la kenapa terasa rajin sangat nak menulis dalam blog ni lately ni. Mungkin perasaan yang bosan n boring sampai tak tau pe nak buat kan. Keje pun still x dapat lg.huhu.. ;(

Post kali ni kan sebenarnya saje jep. Nothing benefits pun nak share. Hehe.. See.. terlalu rajin sangat nak update blog sampai xtau nak tulis or kongsi ape lg dah. Hehehe.. Jgn marah ye. 

Tpi kan nak ckp kat sni la kan. Sy teringin sgt2 nak jadi baik yang superb tu kan. Cane eh nak ckp. Ha korang dah bace tak novel yang bertajuk Sinergi tu? Klu dah kan sy teringin nak jd org yg baik2 cam watak dlm cite tu especially cam Irfan Hakimi, Sara Nasuha, Faiz and sume yg baik2 tu la. Hrm.... 

Lately ni pe lg eh yg sy minat.. Suke tgk blog2 org je la. Bce blog org, tgk fb org, cari keje. Tu je la keje sy ari2. Ha aritu ckp nak renew lesen kan. Alhamdulillah lesen dh renew. Tpi blenye nak bawak kete tu tah la kan..hehehe.. 

Weh sebenarnye serius tak tau nak tulis ape lg..sigh.. Jujurnya kalau nak ckp sal emosi or mood ni skarng ni mmgla sy slalu rse xbest, xhepy, uneasy la senang cite. Tpi xmo la ari2 post pun nak ckp bnda yg sama. Nak gak ceria2 selalu cm Ntv7 tu kan2.. ;p So kadg2 klu keceriaan kite boleh wat org lain bahagia ape la salahnye kite ni pretend to be hepy for the sake of others..kan2.. setuju x? 

Haih post kali ni mmg la merepek2 dah rasenye. Klu post xde tujuan cni la kan2. Okla rasenye tu jela kot. Xde pe yang menarik yg sy nak kongsi. Sje suke2 post sbb nak ilangkan bosan n dah terbiasa log in kat blog ni.. ;p


Till we meet again. Daa...~

Thanks for reading..
Take care.. (^_~)

Ma'asalamah wa ilal liqa'.. :)



Thanks for reading. Take care (^_^)

No comments: