Tuesday, July 27, 2010

42. Sharing is Caring.. (^_~)


Assalamualaikum and Very Good Morning..;)

Ahlan..!

Owh miss my old time during studying at SMKAP. Takalam in lughahtul a'rabiah..hoho.. Apakah la merepek di pagi hari yang damai ini..;)

Sebenarnya rindu owh nak belajar bahasa arab lg. Seronok serius belajar arab ni. Rasa sedih sebab meninggalkan bahasa arab yang menjadi bahasa al-quran..uhuhu..

Dulu masa first masuk mciium currently known as cfs iium tu kan kena amik APT (Arabic Placement Test) yang owhhhhhh sagt sush itu. Mmg xbole jawab tuh. Tapi bila tiba-tiba result keluar.............

Aku macam x percaya.. Biar betul 'Exempted'. Hahaha..~ Owh sungguh ku bermimpi di siang ari lorh.. Unexpected lorh.. Tapi itu semua adalah kenangan la. Sekarang dah lebih 6 tahun dah berlalu..ngeh3...

Haish panjang plak intro arini. hehehe.. besela kalu org yg berpantang ni..pantang di beri peluang ada saja nak typo2 kat sni..cehhh..

ok la sebenarnya post kali ni kan nak share 1 link ngn semua org la kan3.. xkan la nak share ngn haiwan plak..hakhak.. mengarut je pepagi hari ni.. Comel lorh bila tengok ni..(2 thumbs up).. TerrrBaekkkkkk!!!

Apa erk yang dimaksudkan tu.. So mari2 klik di sini. Lai2.. ;))

Have a wonderful day guys. Thats it.. Lama dah nak share link ni.. beberapa hari yang lepas aku jumpa. Pastu lupa plak nak share.Hehe..


So have a look..

Self-thinking.. 

Any action taking???

Tepuk dada tanya lah iman..;))

Because he is a Muslim....

Till we meet again Insya-Allah.

 Thanks for dropping by.


Thanks for reading..
Take Care.. (^_^)..


Ma'assalamah wa ilal liqa'..;)

Thanks for reading. Take care (^_^)

No comments: