Saturday, November 27, 2010

65. Ding Dong Bell..Lalala..~


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum and Very Good Evening Readers..!

Ahlan..!

I rase nak update blog lagi la kali ni and kali ni I nak tulis dalam BM plak. Dah penat otak da pk nak tulis dalam BI ni. hu2. 

Sebenarnye I xde isu baru la nak share tpi xtau la nape I update gak blog ni. Erm.. kesian la kat I ni. uhuk2. Mates..! Oh before tu I nak ckp (opss silap nak tulis..) I skrang da lame xmkn benda pelik2 ni. Time zaman kanak2 ribena slalu I makan bnde2 pelik. Tapi skrng ni  I tgh ratah milo. Bole x..?! tapi nak wat cane I da teringin.. hehe..

Readers ku sayang...! (aauww I syg kat u oll..ngee..)

I kan ter'realize' sumthing la kat blog ni. Lately ni kan byk I update and tulis post mostly pasal diri I kan. I ckp pasal feeling, pasal chenta, life I yg bosan skrng ni bla..bla.. bla.. Owh... I da malu sebenanye.. hu2.. Mase awl2 I buat blog dulu kan sebenrnye I nak kongsi2 idea tanpa cerita byk2 pasal personal life I. tpi sekarang ni... owh mengapakah..?! sigh.. no answer.. @.@ 

I nak mintal maaf bebanyak ye if post2 sebelum ni cam merepek2 jep (bukan mcm dah mmg merepek sket). Tpi xpe la.. ade I kisah..?! Suke atila kan blog I. I nak tulis ape pun I punye sukala kan. No harm pun kat u oll. In fact xde effect korng punye daily life pun.. hehe..

Okay I tau i ngarut lagi untuk post kali ni. Sebenanye I tgh ting tong ding dong bell.. hakahak..:D Owh da gile ke ape. Oppss.. Astghfirullah.. Sesungguhnya aku berlindung dari syaitan yg di rejam.. ^.^

Peeps dear..!

I nak ckp ape lg ye. Okay dah alang2 I post kat sini. I nak ucapkan 'Selamat Pengantin Baru' untuk kawan2 I yg telah pun menukar status baru2 ini:

  1. Syarifah Nur Atiqah 
  2. Sanisah Sabu
  3. Nurul Fadhlina
  4. Nurul Ain Zafirah (paling latest la ni.. sorry ain I xdpt attend. jauh la..hu2)

I doakan semoga korang bahagia dunia akhirat, dapat melahirkan zuriat yg soleh dan solehah, semoga baitul muslim yg di bina demi menggapai redha Ilahi serta diberkati hidup.. Insya-Allah. Pada kenduri yang I xdpt g tu I mintak maaf byk2 ye.. (:

Congratulations..!
بارك الله لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خير


Mates..!
Ape lagi ye I nak update.. Hrm.. mode thinking kejap. Skrng mesti korang tgh tngok cerekarama kat tv3 kan. Tajuk ape.. Penggali kan.. I skrng mmg tgh dpn tv sambil2 ushar2 blog ni nak update. ;p Kenape ye tajuk cite tu penggali.. Penggali ape..? Kubur ke..? Ok2.. I tau if nak tau kene tgk smpai abisla kan.. wink2.. ^.~

Okay la readers sekalain alam.. :)

Sebelum I rase post ni makin terok n makin merepek n wasteful better I stop dulu ye. If nanti I ade bnda best nak kongsi I update lg kat sini ye. Lagi I layan ting tong ni lagi merepek n lagi byk I melalut kat sini.

Chopp..! (coca-cola.. he3)

Before I end soon let's I say this once.

Congratulations for my lovely and only brother for ur promotion to Gred S44 or in BM ur kenaikan pangkat gred S44.. awesome k..! Barvo on you. Tahniah2.. Semoga bertambah rezeki yang Allah limpahkan semoga kamu lebih bersyukur abangku..! ;) Pray for me after dis to get a better and suitable job..! 

Orite peeps..! Semoga kite bertemu lagi di lain entri dengan izin-Nya. Jaga diri, jaga iman, jaga maruah ye readers ku sayang..! ^.^

renungan bersama..^.^


Thanks for reading..
Take care.. ^_^


p/s: when I write rubbish, when I rase otak ni cam xbetul
the wasteful post pon terhasil..

p/s: kalau2 korang rase mase korang waste cmtu je sbb bce post ni..
saya mintak maaf okay..! ;) 
just continue watching movie dear..! ngee..;D


Ma'assalamh wa ilal liqa'..;)

Thanks for reading. Take care (^_^)

2 comments:

eeiyss said...

syukran atas doa...
amin~

Little Caliph said...

afwan ya ukhti.. =)