Thursday, January 12, 2012

133. New Chapter in 2012

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamu'alaikum and Very Good Day Readers..!

Ahlan...!

Apa khabar semua? Masya-Allah terlalu lama rasanya tidak mencoret sesuatu di sini. Dah banyak kali try nak menulis tetapi last log out mcm tu saja. Mungkin kekuatan dan kesungguhan menulis semakin berkurang oleh kerana faktor-faktor lain yang perlu lebih diberi perhatian.

Alhamdulillah, syukran lillah. Masih lagi diberi kesempatan untuk melihat dunia. Sedar atau tidak sudah 2 minggu kita berada dalam tahun 2012. Tahun 2011 telah meninggalkan kita bersama ceritanya yang tersendiri. Ada duka, ada ketawa. Ada sedih, ada gembira. Ada yang pahit begitu jua manis. Namun itulah sebuah kehidupan. Harapannya moga tahun yang lalu dapat menjadi panduan dan pengalaman untuk kita lalui pada tahun-tahun berikutnya. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun lepas dari segala segi. Ameen..!

Apakah azam dan matlamat anda pada tahun 2012? Bagi saya, saya mahu meng'koreksi' diri. Berubah dan terus berubah ke arah kebaikan. Ya perubahan itu bukan sesuatu yang mudah untuk dilaksanakan. Ianya berat, sukar dan pelbagai halangan menjelma. Tetapi selagi kita bergelar hamba dan selagi kita masih bernyawa, selagi itulah kita perlu mencuba untuk berubah ke arah kebaikan. Allah..! Besar harapanku untuk meraih redha-Mu. Sesungguhnya aku hamba-Mu yang hina dan kerdil yang tidak punyai apa pun. Semua hanyalah pinjaman daripada-Mu yang Pemurah yang akan ku kembalikan bila tiba masanya nanti. Ku berharap agar aku boleh menjadi sebaik-baik hamba-Mu. Ameen!

Mates..!

How was your life? Hopefully everything went well as you wish. Now, I'm still searching my path where to go, what to do and what for. Currently, I'm staying at Nilai. I never imagine before this that I will stay far away from my hometown. Seriously, I don't know what the hidden meaning behind all of this fate. I'm sincerely believe that Allah knows the very best for me. For the first timer leaving at the south state I faced lots of problems. Problems in searching the house to stay in, problems in making friends, surroundings and for sure food. Seriously, its take time to get used with food in Negeri Sembilan. Maybe, the differences between custom and tradition of Negeri Sembilan and Perlis really make my life tough.

However, I take it as a challenge for me. Take it as a positive way so you can't face it too difficult. Alhamdulillah, finally almost a month staying in Nilai, I start to get used with the surroundings. Even deep in my heart I missed my hometown and obviously I missed my parents so much but the worst thing worst live must go on. So lets appreciate every single moments in your life because it might be once in your life time.

Readers..!

Now it's 2012 already. I'm thinking that I might change my status in this year. This time I think it thoroughly about it. I give deep thought and I feel that I'm ready to it. I don't know how the feeling come so sudden. But I think this is called 'fitrah' right. So I'm preparing myself to it. Please pray for my happiness friends. With whom? Just wait and see. With who deserves me and I deserve for him. With who I waiting for a long time with patiently. With who are really honest loving me because of Allah. Insya-Allah. May Allah make it easy for me. The rest I just leave it to the Almighty Allah. Allahumma yassir wala tu'asir.

Peeps..!

Talking about work, I'm busy preparing myself to deal with people in developing module. Everything is still scramble in my head. The deadline is killing me after all. Hopefully I manage to complete it within the due date. I do this for the sake of ummah. May Allah accept it. Really, if you want to talk about salary it's not too much compared to the degree I owned. But thinking for the sake of my brothers and sisters in Islam why not I give a try. Hoping that this small contribution will be count and acceptable. Allahu Rabbi... Only You knows what is in my heart and my soul. I hope I really doing this job in all honesty. Ameen.

Next talking about masters. I got quite a happy news about it. But I don't even have intention to write over here. Lets just it be a secret for a moment until I find the exact way to do it. Hopefully... I need prays and supports from all of you. So, just wait and see.

Sahabat saya yang saya kasihi,

Rasanya dah terlalu panjang post ni. Better I stop here. Biasala dah lama tak menulis. Sebelum saya berhenti di sini, moga yang baik kita jadikan teladan dan yang tak baik kita tinggalkan. Maaf andai entri kali ini kurang manfaat bersama. Semoga Allah ampunkan kita semua dan tergolong dalam golongan yang baik-baik. Jadi, renung-renungkanlah bersama, bermuhasabah diri bersama agar kita mampu berpimpin tangan menuju syurga Allah bersama kelak. Salam juang dan selamat beramal. Hidup baik-baik semua. Salam sayang dari saya untuk anda. (",)



Thanks for reading,
Take care.. (^.^)

Ma'assalamah wa ilal liqa'... :)


Thanks for reading. Take care (^_^)

3 comments:

anonymous said...

salam sis,
"I'm thinking that I might change my status in this year."

congrat sis,congrat..I pray for your happiness.

P/s: hope my andaian betul la & xsalah tafsir plak pa u tulis kat atas tu.hehe

abyadh said...

ko doakan aku jugak, aku nak tuka status jugak tahun ni!! jeles kot tgk diorg2 ni, heh

Little Caliph said...

ano: thanks for the greeting.just a mission la.doakan la semoga dipermudahkan.hehe..

farah: hahaha..kan?? ak pun same..xpe same2 kita doa k.semoga yg terbaik untuk sahabat..! :)