Tuesday, April 03, 2012

141. Random

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamu'alaikum and Very Good Day Mates!

Ahlan!

Post yang pertama dalam bulan April. Teringat saat-saat menganggur dulu. Asal April ja ala-ala anniversary menganggur sebab bulan April la sebenarnya time unofficially abis belajar degree. But, if I'm not mistaken kalau ikut tarikh ni still dalam final exam period. My last paper at that time was on 7th April which is Food Engineering Process. Alhamdulillah passed with flying colour even though just an A-. After all, the good old days always remained in my heart. Hmm syahdu pulak rasanya teringat campus life. Since, I also surrounded by campus life. Huargh!

Mates!

How are you? Please ignore my rambling intro. Hoho. Actually this post tak ada perkongsian menarik. Sekadar renungan untuk diri sendiri. Kalau ada manfaat untuk anda di luar sana silakan ambil pengajaran. Kalau tak, sila tinggalkan. Terima kasih. :)

Peeps!

Compare and Contrast

Tajuk ala-ala essay masa amik english course kat matric dulu. Talking about matriculation period years back then, teringat plak zaman kanak-kanak ribena yang masih kurang matang. If possible, the time to come back at those years.... Astaghfirullah! Impossible! Please do not dwell to the past my dear little caliph. Because it wouldn't happen for sure!

Berbalik pada compare and contrast. Sebenarnya nak ambik word compare je. Lately ni tak tau la kenapa asyik ada satu tabiat kurang sihat dan for sure memakan diri sendiri. Suka compare something dengan orang lain. Hmm.. Dia mcm tu, aku macam ni, dia untung sebab macam tu tapi aku macam ni, dia cantik aku tak. Ok it's nonsense! I know it. Even little baby know it as well. =.='

Allahu Rabbi. Kenapa perlu ada perasaan dan tabiat macam tu? Cammon you are already 26 years old. Think like an adult! Fuh.. Semoga diberi kekuatan dan petunjuk. Ya Rabbi...please forgive me for all my wrong thoughts and please erase all my sins. T_T

WHR 2012

Oh my valued readers, WHR 2012 is coming back. Tomorrow and a day after tomorrow. To be honest, before this I don't bother much about this event. I personally don't know what the event is all about. Hehehe. Since now I'm working with Halal institute, it's weird if I don't know right.

So, my friend and I participated in poster presentation for our project. But, unluckily our poster was not selected. Since that, we just become a participant of the others presentation for tomorrow and a day after tomorrow. Just come and pay attention for the papers presentation. But, I aware of something that come across my mind. It's for real I will pay attention tomorrow? Or else.. hehehe. Naaa never mentions that. Guess by yourself. I just go through the tentative of the programme and find out the topics for the presentataion is all about the $ $ $ or business business and business. Huwaa! Sila la jadi budak baik esok dengan mendengar tanpa tidur. hahahaha. Dan janganlah separuh hari dah lari balik. Tidakkk! ;p

Let's wait and see what will happen for tomorrow event. Who knows it might be awesome. Tiba-tiba nak tukar profession masuk dalam dunia bisnes. Lagi pun berniaga kan sunnah nabi. hehehe.. :D

Before that for more details about the event you may visit the link here ---- click click :D

Peeps!

It's enough for this entry. Selamat meneruskan hidup sehari-harian anda dengan tabah dan sabar. Hargailah setiap saat yang berlalu dalam hidup anda. Kerana masa yang berlalu itu tidak pernah akan kembali. Salam juang untuk anda semua! :)

Thanks for reading,
Take care... (^.^)

Ma'assalamah wa ilal liqa'...:)

Thanks for reading. Take care (^_^)

2 comments:

Anonymous said...

u got A- for food processing..that good enough. mine was B if im not mistaken..anyway good luck for everything in your life

Little Caliph said...

dear ano: very big thankQ for your wish. Hope same goes to you too.