150. Lost

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamu'alaikum and Very Good Day Mates!

Ahlan!

How are you peeps! Hopefully everything goes well. Hmm actually rasa macam nak update tapi tak nak update. What's going on? Sigh..

I did update last week. Couple of my post related to the heartfelt. Am I wrong for being like that? Is the feeling I have is wrong? I don't know what to say. I also don't know what I'm thinking at the moment. =.='

Peeps!

Hakikatnya bukan mudah untuk memenuhi permintaan orang kalau hati kita tidak sepenuhnya. Kalau kita pertahankan kehendak kita, kita sendiri pun tak pasti sampai bila kita mampu pertahankan. Memandangkan keadaan yang begitu mendesak. Agak-agak anda faham apa yang ingin saya katakan?

Serba salah! Saya rasa penat dan lelah. Kadang-kadang alangkah lebih baik menjadi kanak-kanak yang tidak perlu memikirkan masalah orang dewasa. Serasa perasaan rendah diri di dalam hati semakin lama semakin meninggi. Sukar untuk diluahkan tetapi hakikatnya bertan-tan hasrat yang ingin dikongsi. Pada siapa? Pasti anda akan menjawab mengadulah pada Pencipta-Mu. Ya itu memang seharusnya. Namun dalam langkahan itu, perlu ada sahabat yang menyokong dan memberi kata-kata semangat. Kerana fitrah kita tidak boleh bersendiri di dalam hidup ini tanpa bersahabat.

Apa yang perlu anda lakukan sekiranya begini situasi yang menimpa? huhu.. Semoga hari ini lebih baik daripada semalam. 

Post tak da motif... T_T

Ma'ssalamah wa ilal liqa'...:)

Comments

Most Favor

109. Isu KFC

163. Panduan Temuduga DPLI-SR j-QAF Ambilan 2013

115. Pig and Its Derivatives

165. Majlis Konvokesyen ke-10 USIM

182. Ahmad Nusairi Wildan Syurga Abi dan Ummi :')