Thursday, January 03, 2013

171. Cantik

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamu'alaikum and Very Good Day Mates!

Ahlan!

Okay update lagi untuk sekian kalinya. Post ni agak tak bermanfaat. Abaikan please!

Sekadar menghilangkan stress.

Saya suka tengok perempuan yang cantik2. Okay statement sangat menyukarkan akal untuk menerima. huhu

Seriously, tak tau macam mana nak cakap tapi sangat suka tengok perempuan cantik.

Best kan kalau dikurniakan wajah yang cantik ni.

Part yang tak best bila compare dengan diri sendiri. Mesti rasa rendah diri.

Astaghfirullah! :(

Sepatutnya kena la sentiasa bersyukur dengan apa saja yang kita ada. Bersyukur masih lagi sempurna.

Okay tu ja nak cakap.

Kalau perempuan pun suka tengok perempuan cantik apatah lagi lelaki kan?

Huhu. Okay abaikan post ini. Sekadar coretan suka-suka.

Jaga diri, hiasi peribadi. :)


Ma'assalamah wa ilal liqa' :)

p/s: post tak da motif. phew! T_T



Thanks for reading. Take care (^_^)

No comments: